top of page

INFORMACIONS PROCÉS D'INTERVENCIÓ

Durant el procés d'intervenció i obres del Poliesportiu La Salle, hem implementat canvis per assegurar la continuïtat de les activitats i serveis. A continuació, trobareu tota la documentació relacionada amb aquesta transició. Gràcies per la vostra comprensió.
Mesures excepcionals

Classes Prova AquaTono

Benvolguts/des,

 

Tal com vam informar en les reunions presencials amb totes aquelles persones interessades en l'activitat dirigida d'Aquatono, i amb la finalitat de realitzar proves i vivenciar com serà l'activitat a partir del 2 de setembre,  us informem que la classe del matí del proper dimecres 17 de juliol i la de la tarda de dijous 18 de juliol, es duran a terme a la piscina de l'Sport & Fitness. 

 

DIMECRES 17 DE JULIOL

 

9:30 -            Trobada a la recepció del Poliesportiu La Salle Bonanova amb totes les persones que vulguin realitzar l'activitat

10h a 10:45h -    Realització de la classe d'Aquatono a la piscina d'Sport & Fitness

11:15 -           Refrigeri per a tots i totes les participants a l'activitat, gentilesa del Poliesportiu.

 

 

DIJOUS 18 DE JULIOL

 

18:30 -          Trobada a la recepció del Poliesportiu La Salle Bonanova amb totes les persones que vulguin realitzar l'activitat

19h a 19:45h -     Realització de la classe d'Aquatono a la piscina d'Sport & Fitness

20:15 -          Refrigeri per a tots i totes les participants a l'activitat, gentilesa del Poliesportiu.

 

Us esperem a tots i totes!

Reunions AquaTono

Benvolgudes i benvolguts,

 

Complint amb el compromís adquirit en les reunions d'informació i portes obertes, convoquem a tots els abonats/des que vulguin informació especifica sobre l'activitat d'aquatono. Les dates de les reunions seran:

 

  • Dimecres 3 de juliol a les 11:15h

  • Dijous 4 de juliol a les 20:15h

Per assistir a les reunions no és necessària cap inscripció prèvia. El punt de trobada serà la recepció del Poliesportiu (C/ Sant Joan de La Salle, 20)

 

Moltes gràcies

COMUNICAT OFICIAL

JORNADA DE PORTES OBERTES

FAQ'S

bottom of page