top of page

CASAL DE SETEMBRE 2020

INFORMACIÓ IMPORTANT DAVANT COVID-19

L’objectiu i voluntat del Poliesportiu és la de poder realitzar el Casal com ho hem fet sempre, donades les circumstàncies excepcionals sobre el Covid-19 cal informar que ens regirem estrictament per les indicacions de les autoritats al respecte a nivell de viabilitat, ratios, activitats…

Sigui com sigui, la nostra política serà la mateixa que l’aplicada fins a dia d’avui: retorn de la inscripció de tota aquella activitat que, per motius de les mesures Decretades, no es pugui dur a terme.

El Poliesportiu La Salle ofereix el Casal de Setembre 2020, nou dies (des del 31 d’agost al 4 de setembre i del 7 al 10 de setembre) on els nostres tècnics treballaran i vetllaran al màxim per tal d’aconseguir el nostre principal objectiu: que el participant pugui divertir-se i aprendre mitjançant la pràctica esportiva.

Al llarg del dia, i aprofitant els nostres espais i instal·lacions, es duran a terme activitats esportives, jocs, piscina, manualitats... per tal d’optimitzar al màxim el temps i fer gaudir a tots i cadascun dels participants.

Pretenem generar un entorn càlid i proper on retornar, a tots els participants i les famílies, la confiança dipositada en nosaltres.

bottom of page