top of page

CASAL SETMANA SANTA 2021

INFORMACIÓ IMPORTANT DAVANT COVID-19

L’objectiu i voluntat del Poliesportiu és la de poder realitzar el Casal com ho hem fet sempre, donades les circumstàncies excepcionals sobre el Covid-19 cal informar que ens regirem estrictament per les indicacions de les autoritats al respecte a nivell de viabilitat, ratios, activitats…

Sigui com sigui, la nostra política serà la mateixa que l’aplicada fins a dia d’avui: retorn de la inscripció de tota aquella activitat que, per motius de les mesures Decretades, no es pugui dur a terme.

El Poliesportiu La Salle ofereix el Casal de Setmana Santa, quatre dies (des del 29 de març al 1 d'abril del 2021) on els nostres tècnics treballaran i vetllaran al màxim per tal d’aconseguir el nostre principal objectiu: que el participant pugui divertir-se i aprendre mitjançant la pràctica esportiva.

Farem piscina, esport, tallers, farem amics, jugarem, farem manualitats, riurem... ens ho passarem molt bé i gaudirem molt, sempre amb totes les mesures de seguretat amb les temàtiques pirates (P3 i P4), espai estel·lar (de P5 a 2n) i temàtiques esportives (de 3r a 6è)

Pretenem generar un entorn càlid i proper on retornar, a tots els participants i les famílies, la confiança dipositada en nosaltres.
 

bottom of page