CURSOS DE NATACIÓ

2020 - 2021

INFORMACIÓ IMPORTANT DAVANT COVID-19

L’objectiu i voluntat del Poliesportiu és la de poder realitzar els Cursos de Natació com ho hem fet sempre, donades les circumstàncies excepcionals sobre el Covid-19 cal informar que ens regirem estrictament per les indicacions de les autoritats al respecte a nivell de viabilitat, ratios, activitats…

Sigui com sigui, la nostra política serà la mateixa que l’aplicada fins a dia d’avui: retorn de la inscripció de tota aquella activitat que, per motius de les mesures Decretades, no es pugui dur a terme.

El Poliesportiu La Salle ofereix una àmplia oferta de Cursos de Natació per al curs 2020 - 2021 estructurats per grups i franges d'edat compreses des dels 6 mesos fins als 15 anys d'edat i establint els objectius i continguts pertinents per a cada etapa i aconseguir un aprenentatge significatiu a partir de la familiarització, millora, autonomia i perfeccionament tècnic en el medi aquàtic.

 

Les sessions s'imparteixen a càrrec dels nostres tècnics que els avala una àmplia experiència en l'àmbit de l'ensenyament de la natació per a participants en edat escolar. Pretenem crear un entorn segur, agradable i motivant on el participant pugui viure una experiència positiva. 

Cursos de natació
Cursos de natació

press to zoom
Cursos de natació
Cursos de natació

press to zoom
Cursos de natació
Cursos de natació

press to zoom
1/2